Werken bij ICVK!

ICVK focust zich op duurzaamheid en streeft naar een gasvrij Nederland. Doordat verduurzaming de komende jaren steeds belangrijker gaat worden zijn wij op zoek naar uitbereiding van ons team.

Werken bij ICVK!

ICVK focust zich op duurzaamheid en streeft naar een gasvrij Nederland. Doordat verduurzaming de komende jaren steeds belangrijker gaat worden zijn wij op zoek naar uitbereiding van ons team.

Scroll down

Werken bij

Commercieel medewerker

Ben jij de enthousiaste sales topper die wij zoeken?


ICVK, een jong en gedreven team met de focus op de toekomst, gevestigd in hartje Eindhoven. ICVK focust zich op duurzaamheid en streeft naar een gasvrij Nederland. Doordat verduurzaming de komende jaren steeds belangrijker gaat worden zijn wij op zoek naar uitbereiding van ons team.


Help jij ons ICVK nog verder te laten groeien?


Met de ICVK dragen wij ons steentje bij aan een zorgeloze en duurzame toekomst voor onze klant. Een nieuwe Nederlandse innovatieve uitvinding, een cv-ketel zonder gas met nagenoeg geen onderhoud. Door de ICVK kan onze klant, zowel particulier als zakelijk, binnen 1 dag van het gas af. De gasketel kan direct vervangen worden op de bestaande leidingen zonder ingrijpende aanpassingen.


Als commercieel medewerker adviseer je klanten op een deskundige wijze. Je bent vastberaden om de best mogelijke service te verlenen. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze informatie? Kom dan snel in actie en solliciteer nu.


Wil je meer informatie ontvangen? Dan kun je contact opnemen met 085-0471249.

Gegarandeerd comfortabel

Onze ervaren monteurs plaatsen de ICVK volledig volgens de geldende normering. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw installatie veilig en goed is geïnstalleerd.

Als extra zekerheid geven we u bovendien 3 maanden garantie op de installatiewerkzaamheden.

10 jaar garantie!

Door het ontbreken van een verbrandingsunit is een ICVK zeer betrouwbaar en duurzaam. Mede hierdoor kan maar liefst 10 jaar zekerheid in de vorm van garantie geboden worden.

Geen jaarlijks onderhoud nodig!

De ICVK heeft geen jaarlijks onderhoud nodig. Na 2 jaar dient een eerste onderhoud uitgevoerd te worden. Vervolgens wordt slechts eens in de 4 jaar onderhoud geadviseerd.

Dit is een fijne, praktische en kostenbesparende bijkomstigheid van een ICVK.